Για όλες τις περιπτώσεις, ολοκληρώνετε κανονικά την online παραγγελία μέσω του διαδικτύου. Μπορείτε να πληρώσετε με έναν από τους παρακάτω τρόπους, τον οποίον επιλέγετε πριν την αποστολή της παραγγελία σας.

1. Με αντικαταβολή
Εάν επιλέξετε την αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, η εξόφληση της παραγγελίας σας θα γίνει στο χώρο σας με την παραλαβή των προϊόντων. Αφού παραλάβετε και ελέγξετε την παραγγελία σας, θα δώσετε το αντίτιμο της αξίας της σε μετρητά στον υπάλληλο της εταιρίας courier.

2. PayPal
Μπορείτε να πληρώσετε και μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας πληρωμών Paypal. Θα μεταφερθείτε προσωρινά σε ειδικό site του PayPal όπου θα καταχωρήσετε με ασφάλεια τα στοιχεία του λογαριασμού σας, ή τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας (εάν δεν έχετε λογαριασμό στο PayPal). Στη συνέχεια θα επιστρέψετε στο www.tzakiasompes.com.gr για την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Το www. tzakiasompes.com.gr δεν παίρνει ποτέ τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας, παρά μόνο την έγκριση, ή την απόρριψη, της συναλλαγής από το PayPal.

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας. Η παραγγελία σας θα σταλεί μόλις ενημερωθούμε για την κατάθεση στον λογαριασμό μας.

Τράπεζα Εθνική 09159067843

Tράπεζα Eurobank 00260273910101509557

Τράπεζα Πειραιώς  GR3601721490005149035622529

4. Μετρητά στο φυσικό κατάστημα
Εφόσον έχετε επιλέξει παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημα μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά στο ταμείο.

5. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα αγοράς με πιστωτική κάρτα σε άτοκες δόσεις.

Αφού καταβάλετε το αντίτιμο της παραγγελία σας, επικοινωνήστε με το τμήμα διεκπεραίωσης με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

Τηλεφωνικά: στο 210 2465489
Η παραγγελία σας θα αποσταλεί από εμάς αμέσως μόλις μας στείλετε αντίγραφο της τραπεζικής απόδειξης κατάθεσης στο fax 210 2465489 ή στο e-mail info@tzakiasompes.com.gr
Ηλεκτρονικά: στο info@tzakiasompes.com.gr
Με φαξ: στο 210 2465489

Ενημέρωση πελάτη
Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, παραλαμβάνεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο σας ενημερώνει για την ολοκλήρωση της παραγγελία σας.

Αφού κάντε login, μπορείτε να ελέγχεται το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η παραγγελία σας από την επιλογή » Aρχείο παραγγελιών».

Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα κατά την εξέλιξη της παραγγελίας, οι συνεργάτες μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας